Kursus i Kærlighed – Vejen til et kærlighedsfuldt liv med Merete Gundersen

Merete Gundersen, Forfatter & Spirituel underviser

Merete 4

En opløftende workshop i kærlighedens tegn. Et kursus fuld af magi og mirakler din egen magi og dine egne mirakler.

Et kursus i kærlighed handler om det klogeste, du nogensinde kommer til at lære.

Nemlig det om:

  • Kærligheden til dit liv
  • Kærligheden til dig selv
  • Kærligheden til din familie
  • kærligheden til dit arbejdsliv
  • kærligheden til dine venner
  • Kærligheden til ALT som ER

Kærligheden er det du er født til at udleve i dit liv. For at finde kærligheden til alt, som er, skal du finde ind til den fantastiske person, du selv er. Du skal finde tilbage til den person, du var inden du inkarnerede ned på Jorden. Den alkærlige indsigt som også dine celler bar på ved ankomsten til Jorden , men som du har ”forgiftet” i løbet af dit liv. Denne gift skal vi fjerne.

Du går i verden og tror du mangler kærlighed, at du er anderledes end andre, at andre ikke forstår dig, at du ikke bliver hørt og mange andre augmenter. Det er imidlertid en falsk stemme der taler til dig. Din fødselsret er REN KÆRLIGHED, og den skal du skænke dig selv.

Gennem meditative øvelser, samtaler og med løbende information/indsigt i kærlighedens væsen, føres du tilbage til din oprindelse, til din sjælsfødsel, og til din første inkarnation hvor vi finder ind til DIN unikke kærlighedsevne. Kærlighed er dit livs største opgave.

Når du har fundet den, slutter vi workshoppen med en lille indvielses ceremoni, således du kan gå videre i livet med visheden om: AT DU ALTID ER ELSKET OG AT KÆRLIGHED ER DIT LIVS HØESTE MÅL.

Du skal ikke have særlige forudsætninger for at deltage. Mød op med et åbent sind og jeg vil lede dig ind i kernen af DIN kærlighedsevne.

Tid: Fredag den 2. okt. kl. 17.00- 21.30 og lørdag den 3. okt. kl.   9.30- 16.30

Sted: SiQ Huset, Struervej 25, 7500 Holstebro

Pris: Kr. 985,-

Forplejning: Kaffe/the og frugt er inklusiv. Medbring selv mad.

Tilmelding: Senest den 20. september – tilmeldingen er bindende og man er først tilmeldt, når det fulde beløb er indbetalt til Reg. 7601 Kontonr. 001 302 569.

Tilmelding til Jette Ulrich, mail@jetteulrich.dk